Jak poznáte teplotu bez teploměru

Pro určení přibližné teploty podržte dlaň asi 13 cm nad uhlím a počítejte vteřiny. Pokud ruku udržíte:

1 – 2 vteřinyuhlíky jsou žhavéjehněčí medailonky, vepřové řízky, rybí filety
3 – 4 vteřinyuhlíky jsou středně rozpálenékousky masa, ryby, drůbež, zelenina
5 – 6 vteřinuhlíky jsou mírně rozpálenécelé kuře, maso v celku
7 – 8 vteřinmírně nižší teplotaovoce, zelenina, brambory
9 vteřinvelmi nízká teplotašalotka, rybízová rajčeta

Next Post

Plněná rajčata na grilu

Pá Lis 1 , 2019
Pro určení přibližné teploty podržte dlaň asi 13 cm nad uhlím a počítejte vteřiny. Pokud ruku udržíte: 1 – 2 vteřiny uhlíky jsou žhavé jehněčí medailonky, vepřové řízky, rybí filety 3 – 4 vteřiny uhlíky jsou středně rozpálené kousky masa, ryby, drůbež, zelenina 5 – 6 vteřin uhlíky jsou mírně […]

Netradiční zájezdy

Další recepty