Jak zacházet s topivem

Většina paliva potřebuje asi 30 minut na vytvoření teploty vhodné k pečení.

Množství dřevěného uhlí závisí na množství a druhu připravovaného jídla.

Snížit teplotu je vždy snazší než jí zvýšit. Proto vždy z počátku použijte více uhlí než dle vás budete potřebovat

Pokud šlehají plameny, je oheň ke grilování nevhodný.

Pro slabší žár rozhrňte žhavé uhlíky od sebe.

Většina grilů disponuje otvory pro přívod vzduchu k ohni. Pokud jsou otevřené, teplota ohně se zvýší.

Next Post

Jak poznáte teplotu bez teploměru

Pá Lis 1 , 2019
Většina paliva potřebuje asi 30 minut na vytvoření teploty vhodné k pečení. Množství dřevěného uhlí závisí na množství a druhu připravovaného jídla. Snížit teplotu je vždy snazší než jí zvýšit. Proto vždy z počátku použijte více uhlí než dle vás budete potřebovat Pokud šlehají plameny, je oheň ke grilování nevhodný. […]

Netradiční zájezdy

Další recepty