Něco o kávě

Veselá Nohavice - Vánoce 2011

Zrnkovou kávu meleme těsně před přípravou v množství které ihned spotřebujeme.

Mletou, práškovou i zrnkovou kávu uchováváme v těsně uzavřených nádobách v suchu, chladu a chráníme jí před pachy, kterými by utrpělo její aroma.

Kávu zjemníme, když před přípravou přidáme špetku soli a špetku kakaa.

Pokud si chcete kávu opravdu vychutnat, použijte na zalití minerálku nebo odstátou vodu z kohoutku /chlor vyprchá/.

Next Post

Jaké dřevo na uzení

Pá Lis 1 , 2019
Zrnkovou kávu meleme těsně před přípravou v množství které ihned spotřebujeme. Mletou, práškovou i zrnkovou kávu uchováváme v těsně uzavřených nádobách v suchu, chladu a chráníme jí před pachy, kterými by utrpělo její aroma. Kávu zjemníme, když před přípravou přidáme špetku soli a špetku kakaa. Pokud si chcete kávu opravdu […]

Netradiční zájezdy

Další recepty