Něco o sýrech

Veselá Nohavice - Vánoce 2011

Sýry uchováváme na vzdušném místě a chráníme je před světlem při teplotě okolo 12° C, nejlépe pod skleněným poklopem.

Sýry nevysychají, když je zabalíme do fólie nebo vlhkého plátna.

K sýrům přidáme rozříznuté rajské jablko, vlhkost vydávaná rajským jablkem zabrání vyschnutí sýrů.

K sýrům volíme suché a trpké víno.

Tvaroh uložíme do neprodyšné nádoby a dáme do chladničky, aby se zabránilo dalšímu zrání.

Next Post

Něco o kávě

Pá Lis 1 , 2019
Sýry uchováváme na vzdušném místě a chráníme je před světlem při teplotě okolo 12° C, nejlépe pod skleněným poklopem. Sýry nevysychají, když je zabalíme do fólie nebo vlhkého plátna. K sýrům přidáme rozříznuté rajské jablko, vlhkost vydávaná rajským jablkem zabrání vyschnutí sýrů. K sýrům volíme suché a trpké víno. Tvaroh […]

Netradiční zájezdy

Další recepty